Wafelverkoop 2021

Nieuws en Evenementen.

SC Zonnebeke Jeugd  Wafelverkoop

In afwachting van duidelijker nieuws vanuit de federatie blijven we intussen met onze onderbouw en middenbouw verder trainen (1x per week) en verder oefenwedstrijdjes organiseren. Normaal zouden we rond 25/01 moeten weten of er nog jeugdcompetitie wordt opgestart of niet. Van zodra de maatregelen afzwakken kunnen we ook zien om eventueel terug naar 2 trainingen per week te gaan (ten vroegste vanaf februari). Ook voor bovenbouw en volwassen voetbal blijft het afwachten op meer duidelijkheid, al ziet het er voor die categorieën niet zo goed uit .

We blijven echter hoopvol en zijn ook al volop bezig volgend seizoen aan het voorbereiden, hopelijk een seizoen waarin we terug een complete competitie kunnen afwerken zoals alle vorige jaren. Eén lichtpuntje alvast, komend seizoen zullen we ons kunstgrasveld hebben op terrein1, toch iets om naar uit te kijken.

Intussen zullen we vanuit de jeugdwerking onze jaarlijkse wafelverkoop opstarten, zei het zeer kort en hopelijk zeer krachtig! Ik zie bij heel wat andere clubs dat men tegenwoordig op heel veel sympathie kan rekenen van ouders, spelers, enz... voor wat betreft de situatie waarin eke voetbalclub momenteel zit. Als ik zie welke succesvolle eindejaar acties heel wat bevriende clubs hebben opgezet (wijnverkoop, ijstaartenverkoop, piconverkoop, enz....),dan moeten ook wij zien om actie te nemen en niet achter te blijven en van deze moeilijke situatie het beste te maken. Wat we willen doen is de komende weken, alle spelers een bestelformulier meegeven van onze wafelverkoop ten voordele van de jeugdwerking SCZ. De wafelverkoop loopt slechts een drietal weken (tot 1 februari). Ik hoop dat we elke jeugdspeler kunnen bereiken en hoop ook op de volledige support vanuit mijn jeugdtrainer-staff om van deze wafelverkoop een succes te maken. We hebben een 250-tal jeugdspelers, als ieder jeugdspeler een paar dozen kan verkopen zijn we al tevreden. We kunnen het zeer goed gebruiken met het oog op komend seizoen en alle extra vaste kosten die er aan zitten te komen (o.a. nieuw kunstgrasveld, ...). Dus daarom een zeer warme oproep naar jullie om alle zeilen bij te zetten en al jullie communicatie kanalen te gebruiken om onze wafelverkoop te lanceren. Een doos vanillewafels kost €7, hiervan gaat een halve euro naar de jeugdploeg voor de eindeseizoensactiviteit in mei/juni 2021. Ik zal zien om de komende dagen jullie de formulieren voor elke speler te overhandigen. Nog eens bedankt op voorhand voor jullie onvoorwaardelijke inzet om van deze wafelverkoop een succes te maken.

Sportieve groeten,

Philippe. TVJO  SC Zonnebeke

klik hier om het bestelformulier te dowvoaden